Reiki 3 - Art & Master

USUI SHIKI RYOHO - NATURLIG HEALING AV USUI SYSTEM

Reiki 3 består av bl.a. kirugisk reiki healing - rörelsemetiation - Helande initering - Lärare

Reiki är en gammal österländsk energimedicinsk metod som idag anses vara en friskvårdsbehandling för att både hjälpa sig själv och andra.

Välkommen att gå min Reiki Art & Master grad hos mig

Har du gått de två första stegen i Reiki och känner att det börjar bli dags att fördjupa din kunskap och höja din energifrekvens ytterligare till högsta nivån i reikin - då är det dags för Reiki nivå 3 - Art & Master graden.

Reiki Art står för avancerad healing.

Du lär dig 2 symboler ytligare. Du lär även auramassage med dina energifingrar som vi aktiverar, kirurgisk auramassage, Reikimeditation, och reikirörelsemeditation.

Master betyder lärare eller mästare av reiki healing

Du lär dig hur man initierar andra till att bli reiki healer. Du får även lära dig en helande initiering som är en behandlingsform att ta bort negativ energi och stärka mål.

Vi går även lite djupare inom mantran, en teknik som kallas kotodama i reikin. Samt att du får lära dig reiki promenad.

I första hand är denna kursdel för en själv och fördjupad kunskap av reiki healing och man får med sig många fler verktyg för att hjälpa sig själv och andra. Efter kursen kan du även hålla kurser själv i reikin när du känner dig redo och mogen för de för att lära andra.

Vanligast är dock att man går den här kursen för sin egen personliga, själsliga och andliga utveckling i första hand. Man får initieringen till Master och tillgång till starkare energier att arbeta med både för sin egen del och för att hjälpa andra.

Här går man in på djupet i Reikin för att verkligen lära känna den på djupet. Det bör påpekas att efter en Reiki Masterutbildning är man inte "klar" - tvärtom, det är då man verkligen tagit steget att börja på allvar att växa och utvecklas med Reiki som följeslagare i sitt liv och för att hjälpa andra att lära känna och nå insikt om energimedicin i allmänhet och Reiki i synnerhet.

Den här delen är 2 delad. Första delen som även kallas reiki art ger dig en djupare healing teknik, många fler verktyg att använda. Andra delen blir man initierad mästare över sig själv och man får lära sig redskap som en master ska ha och man lär sig uppbyggnaden av att ha en reiki kurs.

Man får tillgång till 2 mastersymboler och dessa symboler är lika heliga som dem 3 första man lär sig i nivå 2. Symbolerna ger djupare läknings frekvens och anars vara väldigt starka. Används i både meditation, behandling och initiering.

Hos mig får man även med sig några ytligare symboler att jobba med för läkning bl.a.

Nivå 3 är mycket mer transformerande energi på djupare plan än tidigare.

Du får med dig hur man gör en flera dagars reikihealing på distans, så som 10 dagars och 21 dagars reiki healing.

Hur man utför en helande initiering på någon. Den är mer effektiv än vanlig reikibehandling för att avlägsna negativa energier i både fysiska kroppen och energikroppen. Når även djupare att frigöra blockeringar.

De violetta andningstekniken för att hålla energin genom hela mastermeditationen och i initieringsprocessen.

Initera någon till reiki healer i alla 3 steg. Både fysiskt och hur man gör på distans.

Hur man bygger upp en utbildning och ett reikicenter.

Mantrar symbolerna - kraften bakom.

Kommer även lära ut hur man använder trumma och skallra. Ökar effekten är reikin och helande.

Utbildningen ligger på 2-3 intensiva dagar

Under denna master del får du lära dig:

 • Få master initiering
 • Läran om Master symbolen
 • Reiki promenad
 • Reiki gitter – kristallnät – Antahkarana symbol
 • Aura lära – Aura rening
 • Reiki rörelsemeditation
 • Andlig kirurgi
 • Mantra reiki symboler
 • Mantra reiki med klangskål
 • Avancerad reiki meditation 1 och 2
 • Reiki meditation expandera medvetandet
 • Att ge reiki initiering till andra
 • Violetta andningen
 • Att vara reiki master.

Kurs information

Förkunskap - Reiki 1 och 2

Antal deltagare per kurs 2-6 personer. - Bättre med mindre grupper.

Man kan gå kursen enskilt om man önskar, kontakta mig för att boka datum. 

Kostnad/Pris: 6000:-

(anmälningsavgift på 20% ingår i kurs priset, anmäningsaviften betalas inte tillbaka om man skulle avboka kursen)

Ingår både utskriven manual och en digital manual via mailen som skickas till en efter anmälan är gjord och diplom efter avslutad kurs.

Fysisk Kurs hålls i Karlstad - Adress Stinsgatan 2. - Ligger centralt i Karlstad nära till hotell och restaurang. Ligger centralt. ca 2 min ifrån tågstation & ca 5min ifrån busstation

Kursen är uppbyggd som så att när du anmält dig kommer du att få manualen via e-post så att du kan börja läsa manualen och förbereda dig inför själva kurshelgen.

Planerade kurser i Karlstad 2023:

24-26 februari 2023

21-23 April 2023

9-11 Juni 2023

Tid: Fredag 13:00 - 18:00, Lördag 10:00 - 17:00, Söndag 10:00 - 16:00

Man kan önska ett annat datum, skicka mig ett mail om din önskan, även vardagar kan anpassas.

Viktig information för dig som boka fysisk kurs

Klicka på de datum du vill gå när du bokar in din kurs. Anmälan är bindande från och med 1 vecka innan kursen börjar. När man bokar fysisk kurs har man 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalet, dock gäller inte ångerätten när bindningstiden träder i kraft vilket den gör 1 vecka innan planerad kurs. Blir man sjuk har man rätt att omboka sin kurs. Skulle man avboka sin plats inom ångerrättstiden på kursen man bokat in sig på så återbetalas inte 20% detta pga utgifter som företaget har.

Viktigt information för dig som bokar distanskurs.

När du köpt din tjänst, får du manualen direkt till din mail. Vi bokar tid för initieringen via e-post. Från att du mottagit din initiering i reiki gäller ingen ångerrätt pga att kursen är då påbörjad. Behöver du längre tid än 6månader på dig att avsluta kursen, kontakta mig innan tiden löper ut, en extra kostnad tillkommer om man behöver förlänga sin tid. Skulle du under kursens gång på distans vilja gå fysisk kurs hos mig istället så kontakta mig så ordnar vi ett datum för de. Så de går att byta från distans till fysisk kurs istället. 


Boka Fysisk Kurs

Tidigare elever

Personerna har godkänt att jag lägger upp dessa bilder.