Reiki 2 - Fortsättning

USUI SHIKI RYOHO - NATURLIG HEALING SYSTEM AV USUI

Reiki är en gammal österländsk energimedicinsk metod som idag anses vara en friskvårdsbehandling för att både hjälpa sig själv och andra här.

Reiki nivå 2 - Fortsättningsutbildning

Distansreiki, resa i tiden, kapa energiband & hela ovanor och fler behandlingstekniker.

I andra nivån i reiki får du öka reiki frekvensen. Du får lära dig 4-5 reiki verktyg/tekniker för att skapa mer balans och djupare läkning.


Du lär dig bl.a. att kapa energiband som håller fast negativa energier. Du får med dig 3 viktiga symboler i reikin som öka reikienergin. Varje symbol har en betydelse och ett syfte. En symbol kan ha flera syften.


Du lär dig att resa i tiden, framtid, nutid och dåtid. Ibland behöver vi gå tillbaka för att läka något som hänt för att gå vidare i livet, kanske för att ändra tankebanor och livsstil lika så. Framtiden när vi har något betydelsefullt framför oss.


Du får även lära dig att ge reiki på distans. Både till en annan person, platser och händelser.


Att hela en ovana kan vara missbruk av alkohol, nikotin och socker. Hela situationer man är rädd för tex att ta körkort, efter en händelse, relationer och stress mm.


Som lite bonus får du med dig lite om kristallhealing och rena med rökelse, samt ytligare en kraftfull symbol.


Reiki 2 innehåll:

Reiki initiering

3 helande symboler

Sänder man distanshealing

Rena platser

Tidsresa - bl.a. regression

Stärka mål

Hela ovanor

Kristallhealing

Pendel

Mantra

JAKI KIRI JOKA HO – Metod för att beskära negativ energi


Kurs information

Förkunskap - Reiki 1 - Grundkurs måste du gått innan

Antal deltagare per kurs 2-6 personer. - Bättre med mindre grupper.

Man kan även gå utbildningen enskilt.

Väljer du att gå Reiki 2 på distans så har du 6 månader på dig att att utföra kursen för att få diplom. Du läser i din egna takt under dessa 6 månader, behöver du mer tid så tillkommer de en extra avgift.


Kostnad/Pris

2500:- (anmälningsavgift på 20% ingår i kurs priset, anmäningsaviften betalas inte tillbaka om man skulle avboka kursen)

Ingår både utskriven manual och en digital manual via mailen som skickas till en efter anmälan är gjord och diplom efter avslutad kurs.


Fysisk Kurs hålls i Karlstad - Adress Stinsgatan 2. - Ligger centralt i Karlstad nära till hotell och restaurang. Ligger centralt. ca 2 min ifrån tågstation & ca 5min ifrån busstation

Planerade kurser i Karlstad 2023 för reiki 2:

4 juni 2023

16 juli 2023

10 sep 2023

19 nov 2023

28 jan 2024


önskar du gå utbildningen enskilt så går de bra, då bokar vi en heldag som passar oss båda - lika så om ni är 2-4 personer som vill boka egendag. 

Man kan önska ett annat datum, skicka mig ett mail om din önskan, även vardagar kan anpassas.

Viktig information för dig som boka fysisk kurs

Klicka på de datum du vill gå när du bokar in din kurs. Anmälan är bindande från och med 1 vecka innan kursen börjar. När man bokar fysisk kurs har man 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalet, dock gäller inte ångerätten när bindningstiden träder i kraft vilket den gör 1 vecka innan planerad kurs. Blir man sjuk har man rätt att omboka sin kurs. Skulle man avboka sin plats inom ångerrättstiden på kursen man bokat in sig på så återbetalas inte 20% detta pga utgifter som företaget har.

Viktigt information för dig som bokar distanskurs.

När du köpt din tjänst, får du manualen direkt till din mail. Vi bokar tid för initieringen via e-post. Från att du mottagit din initiering i reiki gäller ingen ångerrätt pga att kursen är då påbörjad. Behöver du längre tid än 6månader på dig att avsluta kursen, kontakta mig innan tiden löper ut, en extra kostnad tillkommer om man behöver förlänga sin tid. Skulle du under kursens gång på distans vilja gå fysisk kurs hos mig istället så kontakta mig så ordnar vi ett datum för de. Så de går att byta från distans till fysisk kurs istället.