REIKI Steg 1 & 2 - Intensivkurs

USUI SHIKI RYOHO - NATURLIG HEALING SYSTEM AV USUI

Reiki är en gammal österländsk energimedicinsk metod som idag anses vara en friskvårdsbehandling för att både hjälpa sig själv och andra här.

Är du intresserad av att gå en fysisk intensivkurs i reikins 2 första steg under 2 dagar, alltså gå både steg 1 som är grundkursen och steg 2 som är fortsättningskursen? då har du kommit.

Genom att gå reiki 1 och 2 under 2 intensiva dagar så år du med dig en större helhet och många verktyg till att hela både dig själv och andra, samt även på distans.

Gå gärna in på enskild nivå för att läsa mer om innehållet för både 1an och 2an.

Reikins helande krafter hjälper dig att se möjligheterna i ditt liv, du kommer märka att reiki inte bara är en healing metod utan en livsstil mer eller mindre beroende på hur mycket av reikin ska få ta del av ens liv. Reiki frigör blockeringar i den fysiska kroppen, i livsenergins flöde och känslor kommer upp till ytan för att läkas, vilket ger ny energi i livet. De är en personlig utveckling som sker när du går reiki kurs. Du får kraft, mod och tillit att göra positiva förändringar i livet. Med Reiki stärker du kontakten med ditt högre jag och din intuition ökar. När vi väljer att lyssna på vår egen sanning, så uppstår en meningsfull tillvaro med ökat välbefinnande.


Kurs information

Förkunskap - Ingen förkunskap krävs

Antal deltagare per kurs 2-6 personer. - Bättre med mindre grupper.

Man kan även gå utbildningen enskilt.

Kostnad/Pris: 4300:- (anmälningsavgift på 20% ingår i kurs priset, anmäningsaviften betalas inte tillbaka om man skulle avboka kursen)

sparar 700:- genom att gå både reiki steg 1 och 2 under samma tillfälle. 

Ingår både utskriven manual och en digital manual via mailen som skickas till en efter anmälan är gjord och diplom efter avslutad kurs.

Fysisk Kurs hålls i Karlstad - Adress Stinsgatan 2. - Ligger centralt i Karlstad nära till hotell och restaurang. Ligger centralt. ca 2 min ifrån tågstation & ca 5min ifrån busstation

Planerade kurser i Karlstad 2023 för reiki 1 & 2:

3-4 juni 2023

15-16 juli 2023

9-10 sep 2023

18-19 nov 2023

27-28 jan 2024


Tid: Lördag 9:00 - 17:00, Söndag 9:00 - 16:00 (Sluttiderna är alltid ca tider)

Man kan önska ett annat datum, skicka mig ett mail om din önskan, även vardagar kan anpassas.

Man kan välja att gå kursen enskilt hos mig.

Viktig information för dig som boka fysisk kurs

Klicka på de datum du vill gå när du bokar in din kurs. Anmälan är bindande från och med 1 vecka innan kursen börjar. När man bokar fysisk kurs har man 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalet, dock gäller inte ångerätten när bindningstiden träder i kraft vilket den gör 1 vecka innan planerad kurs. Blir man sjuk har man rätt att omboka sin kurs. Skulle man avboka sin plats inom ångerrättstiden på kursen man bokat in sig på så återbetalas inte 20% detta pga utgifter som företaget har.