Reiki & Kristallhealing

Reiki healing är en energimedicin ifrån öst. Reikin hjälper dig att frigöra onödiga tankar och stress. En reiki healing som är lugnande och stressreducerande.  
Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet genom att stimulera den naturliga läkningsförmågan. 
En japansk energimedicin som bidrar till djup avslappning, stressreducerande, lindring och självläkning på alla nivåer: psykiskt, fysiskt, emotionellt och andligt. 


Söker du en avslappande stund?
Har du livsmönster och tankar du vill förändra?
Känner du dig vilsen? 
Känner du dig blockerad? 
Har du oarbetade trauman/händelser som du vill få hjälp med att bearbeta med hjälp av reiki? 
Har du en ovana du vill bli av med?


Oavsett vad din avsikt är med reiki sessionen, finns jag här för dig. Allra ofta börjar jag varje session med samtal som tar upp de du vill ha hjälp med varje session. 

I en reikibehandling bearbetar man olika ting, löser upp blockering och tungenergi, målet är att finna välmående och ny vägrikning. Att minska ner stressen, att kapa ohälsosammaband som tex kan vara kopplat till matvanonr, sörvanor, alkeholvanor, hur man skyddar sig ifrån energitjuvar eller bygga upp en starkare själv förtroende och självkänslan. Reiki energin går dit där den behövs.
Reiki kan hjälpa till att avprogramera tankmönster, avgifta på toxiner på alla nivåer och resteta din energi så att du får en ny känsla i kroppen på alla nivåer.
Mitt mål är att hjälpa dig att se klarare på olika tings orsaker, samt att hjälpa till att behandla och frigöra energier som stoppar ens väg till läkning.


En reiki healing som är lugnande och stressreducerande.
Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet genom att stimulera den naturliga läkningsförmågan. En japansk energimedicin som bidrar till djup avslappning, stressreducerande, lindring och självläkning på alla nivåer: psykiskt, fysiskt, emotionellt och andligt.


 I denna session kombineras även kristallhealingen i. Vi lever i ett samhälle fyllt av krav och stress och vi tappar lätt oss själva, inre friden, glädjen och kärleken. Vi går alla igenom med och motgångar. Motgångar som kan orsaka obalans och blockering. Med reiki och kristallhealing löser man upp dessa blockeringar, läker och fyller på med ny livskraft. Stenar och kristaller är från naturen, de är uppkopplade med energi och kraft. Denna kraft löser upp och fyller på där det behövs. Shamaner världen över har använt kristaller och stenar i sin magi. När man arbetar med kristallterapi lyssnar man i vad mottagaren behöver och förmedlar. Varje sten och kristall har sin egna form och kraft. Detta sammanfattas och den rätta behandlingen ges.


 Reiki i kombination med kristallhealing är magiskt, välkommen att uppleva en magisk stund.