Inre Resa – Regressions healing

Är du nyfiken på tidigare liv eller känner du att du har något ifrån tidigare liv som hindrar dig att leva ditt liv fullt ut idag? Kanske att du vill ha hjälp med att läka något som hänt i detta livet. 

 Går du runt med känslomässiga blockering som hindrar dig från att leva ditt liv fullt ut? Tänk att bara få vara sig själv och känna inre frid, lugn, lycka och en go självkänsla. Tidigt formas vi genom arv och miljö, efter de formas vi efter olika mönster. 

 Relationer, familj, vänner och skola, press och prestation kan driva dig till att vara någon du egentligen inte är. Detta kan skapa oro, osäkerhet, rädslor som i sin tur ger dålig självkänsla & självförtroende. Dessa mönster kan man se på, kapa och läka. 

 Regression & healing är både för dig som har en avsikt och för dig utan avsikt som bara i ren nyfikenhet vill prova-på. 

 Regression menas med att förflytta sig i tiden, antingen i nuvarande liv eller till tidigare liv. Med hjälp av healingen balanseras din kropp, tar bort smärtladdningen och hjälper till att öka läkningsprocessen samt ökad energi och kraft. 

 Regressions sessionen kan du få hjälp med att finna mönster, svar och läka. De kan tex bara att frisläppa stress, ångest och depression. Bryta ett livsmönster, se sitt livsmönster, fysiska problem som smärta och symtom. Trauman, släppa rädsla mm.