Regndroppsmassage

Regndroppsmassagen är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som stärker hälsan både fysiskt och känslomässigt.

Men magisk upplevelse som flera av mina tidigare klienter har tidigare när de fått denna massage. 

I Regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med kraften av eteriska oljor av allra högsta medicinska kvalitet enligt naturläkaren Gary Young som är grundaren till Regndroppstekniken.

På ryggen droppas oljorna som regndroppar, på fötterna stryks och flexar man in oljorna. Massageteknik som används har anor från Tibet och medicintraditioner från Lakotaindianerna bl.a. När oljorna absorberas i ryggraden förstärks alla nerv-och motoriska funktioner. Ryggraden fungerar som en motorväg eller träffpunkt, likaså zonerna i fötterna där alla nerver utgår från, eller ansluter till och kontrollerar funktionerna av våra organ, körtlar och andra system i kroppen.

Välgörande för rygg och nackbesvär men åstadkommer även känslomässig läkning. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska hjälper man kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden, minska smärta och inflammation, öka cirkulationen, frigöra emotionell stress och stimulera avgiftning av kroppen.

Eftersom dofterna kommer in i hjärnans känslocenter, kan effekten bli att du upplever en känslomässig balans och glädje.

En eterisk olja kan hjälpa dig att stressa av, en annan piggar upp, en tredje läker sår och ytterligare andra stärker immunförsvaret, hjälper minnet, stimulerar hormonsystemet, rätar ut ryggraden, reglerar matsmältningen, minskar ångest, förbättrar sömnen mm.

Behandlingen är bra för alla. För bästa effekt krävs upprepade behandlingar och vid särskilda åkommor kan man med fördel göra den varannan vecka under en viss period. Regelbundet rekommenderas va 4-6e vecka.


Hur Behandlingen går till:

Du väljer vid bokning om du vill ha den traditionella behandlingen som är rygg och fötter eller bara ryggen. Du leds lätt in i en mediativt tillstånd så att du lättare ska slappna av, sen förs 9 eteriska oljor in som masseras varsamt in i ett särskilt mönster av olika tekniker, efter de läggs de på värmekudde och terapeuten går ut ifrån rummet i ca 7min medans oljorna går in och verkar i din kropp samt att du får en avslappnade stund. Terapeuten kommer tillbaka in och avslutar behandlingen med lätt stretching för ryggen.