Native Healing & Vägledning

För att uppnå en emotionell frihet, släppa, förändra och/eller gå vidare. Jag finns här för att lyssna och hjälpa dig till ett bättre mående. Sessionen med native healing och helande vägledning skräddarsys efter dina önskemål, avsikt och vad som kommer fram under sessionens gång. 

 Jag som healer och andlig coach kombinerar mina olika kunskaper och verktyg för att hjälpa dig på bästa sätt för att du ska må bra och få upplöst dina blockeringar samt få flöde i ditt liv igen. Vi alla behöver mellan varven få prata av sig om olika saker som händer i livet utan att bli dömd av någon och få en annan synvinkel för olika ting och områden - För att uppnå en emotionell frihet, släppa och gå vidare! Utifrån de få verktyg för att komma framåt i livet. 

 Att för en stund få bli hörd och att någon lyssnar på en samt någon som hjälper en med att frigöra blockeringar och negativ energi är läkande och befriande. 

 Efter samtalet går vi vidare med healingen. En djupgående naturlig healingupplevelse där man arbetar med en så kallad intelligent energi. Den söker sig till det problem som påverkar dig mest negativt. Vid en healingsession börjar en balansering av de energier som stoppar upp flödet och hindrar läkning och de öppnas upp och smärta, värk, oro etc. släpper och healingens energibalansering skapar läkning och leder till ett helande. Det holistiska perspektivet är grunden för mig både som person och healer, så jag ser alla mina klienter utifrån “hela människan” och gör alltid när du kommer som ny klient en helhetsutvärdering där jag kartlägger och tar fram vilka behov och lösningar som är bäst för dig. 

 Naturliga healingen kan vara allt ifrån lättare balansering till djupare healing som frigör blockeringar ifrån ett trauma för att kunna läka. Teknikerna kan bl.a. vara reningsceremoni, chakrabalansering, kristallhealing, trumhealing, regression med tidigare liv, meditation, rörelseövningar och coachande samtal etc. Sessionen är mellan 90-120min lång