Meditation 

Här nedanför kan du välja bland några olika meditationer som du kan boka hos mig. Har du någon egen önskemål så kontakta mig gärna via e-post och fråga. Meditation kan du boka både som enskild, för 2 personer eller flera. För fler än 2personer kontaka mig via e-post. 

En meditations sessionen är mellan 45-60min. 

Pris för enskildsession 333:-, 

Pris för par (2 perseoner) eller fler 222:- per person

Här kommer några förslag på meditationer som man kan välja mellan, men de går även att skräddarsy en session.

Änglameditation

Änglameditation som ger dig lugn, trygghet och balans. Meditationen är en harmonisk avslappnade stund där du möter ditt änglateam och tar hjälp av änglarna för att beskära bort negativa energier, band, karma och blockeringar. Tillför istället ny positiv energi och ljus som ger nytändning i din livsenergi. Änglarna hjälper dig att se klarare och ger dig dem budskap du behöver. Sessionen börjar med kortare samtal och avslutas med ett budskap från ett orakelkort som vi tolkar tillsammans. Meditationen anpassas efter dina önskemål med änglameditationen 

Den Inre Resan  

Upplev en unik inre sprituell resa som anpassas efter dina önskemål och avsikt för denna meditationsstund. Innan vi börjar meditationen börjar vi med ett kort samtal, där efter väljer du om du vill sitta under meditationen eller ligga ner på min bänk. Meditationsstunden ska förhoppningsvis ge dig en nytändning i din livsenergi. Vi kommer balansera och rensa energikroppen, tabort negativ energi och blockeringar. Kommer även förankra dig med moder jord. Du kommer att få ta kontakt med dina guider och andliga team. Hämta hem energi som gått förlorad sen tidigare och tidigare liv. Hämta hem ny positiv energi som är läkande och återhämtande. Spirituella resan kan vara transformerande till balanserande. Innehållet av resorna varierar och anpassas till endast dig och vad du behöver just då i stunden. Efter meditationen avslutar vi med kort samtal igen.

Gaia Meditation - Den inre resan

Välkommen att delta i denna kärleksfulla meditation där du får möta ditt inre sanna jag. Gaia står för moder jord och Gaia meditationen hjälper dig att bli mer grundad och stabiliserad, att bli mer hel så att din livsenergi kan aktiveras och flöda i mer balans och harmoni. Med Gaias healingenergi som ingår i denna meditation balanseras din manliga och kvinnliga energi. Den Inre Resan som görs i denna meditation tillsammans med Gaia energi kommer att för dig djupare in i dig själv för att möta ditt inre sanna jag. Den inre resan är en självläkningsprocess, som tar dig in till din innersta kärna av ljus, ditt sanna jag, den villkorslösa kärleken. Där, utifrån ditt sanna jag, får du sedan möjligheten att genom en förlåtelseprocess lösa upp gamla livsmönster, livslögner, trauman, blockeringar och nedtryckta känslor, situationer och händelser. Samt även alla dina negativa föreställningar som du har om dig själv och livet och kanske avsluta gamla olösta konflikter, så att du kan börja leva som den du verkligen är. När du är integrerad och medveten om vem du är och vad du vill, så lever, känner och handlar du utifrån din sanna natur. Genom Den inre resan kan du få hjälp med att se allt det ”gamla” som finns i din ryggsäck och som du, mer eller mindre, har med dig från din uppväxt fram till nu. Du får möjlighet att ta tag i det som finns i den och göra något åt det, så att du kan släppa detta, förlåta och gå vidare i livet utan alla dessa ”tyngder”, så att du kan börja leva ett liv i kärlek, glädje och meningsfullhet Upplevelsen av det sanna jaget är oftast en djupgående och omvälvande upplevelse men oxå väldigt helande. Meditationen kommer vara i stillsam miljö där du kan känna dig lugn och trygg. Innan meditation kan vi lättare samtal inför meditationen och efter meditationen samtalar vi igen där vi hjälper varandra att tolka den inre resan och de budskap och vägledning man ev fått. Välkommen att delta.

Chakrameditation  

I en chakrameditation renar, aktiverar och balanseras ditt chakrasystem, aura och energikropp. Du går öppna upp ditt system och du får välja om du vill jobba med hela systemet eller om du önskar ett särskilt chakra att jobba med som vi tar upp i kort samtal innan du går in i meditation. Chakrameditation syftar till att öppna upp chakran och få energin att röra sig och flöda i rätt riktning. I meditationen frigör vi stadgade energier som blockerar flödet. En blockering kan orsaka obalans i både fysiska kroppen och mentalt som i sin tur orsakar till att man ev. mår dålig. De är viktigt att vårat chakrasystem har ett bra flöde i rätt balans för att vi ska fungera som bäst. Chakra kan beskrivas som människans energicentra som förbinder kropp, själ och psyke. Chakran kan liknas vid ett hjul med energi i rörelse. Ordet kommer från Sanskrit och betyder energivirvel eller hjul. Olika influenser kan påverka rotationen i hjulen och påverkar på så sätt hur vi mår. Varje meditation anpassas och skapas efter personen och vad som behövs just nu. De innebär att meditationen kan se olika ut för varje gång.


Möt dina guider, änglar eller kraftdjur

I denna meditation ligger de fokus på att möta en guide, ängel, kraftdjur eller en annan varelse som är med dig i ditt liv just nu. I meditationen kan du finna inre vägledning och budskap som du kan få användning utav i verkliga livet. De finns aldrig en garanti att någon tycker upp, men att man får en vägledning brukar man få oavsett. Efteråt pratar vi lite kring de som har kommit upp under meditationen.


Boka Tid .

Klicka här för att komma till boka direkt där du bokar din tid online, är ni fler än 2 personer kontakta mig via e-post eller sms först.