Livsenergi Massage

Tillåt dig att få uppleva en magisk djupavslappnade stund med massage och healing som är både lugnade, energigivande och jordande. Denna tjänst är en underbart avslappnande och skön behandling som är mycket bra om man till exempel känner sig stressad, är smärtkänslig, känner sig ur fas, dåligt med energi eller om man bara vill unna sig en djupavslappande skön läkande stund av återhämtning.

 En välgörande massage för sinne, kropp och själ. Det är min mest populära tjänst som är stärkande på djupet och ger skön avslappning. Regelbunden massage och healing motverkar trötthet och spänningar. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare, mer rörlig och får bättre cirkulation i kroppen. Man känner sig mer avstressad framför allt och man känner en energihöjande effekt.

 Denna tjänst är en djupt helande och meditativ behandling som balanserar kroppens energisystem och höjer frekvensen i kroppen och i auran (ditt energifält). Tjänsten är även mycket jordande och grundande som hjälper dig att land i kropp och sinne igen.

Behandlingen börjar med kort samtal och sen lägga dig på massagebänken och då börjar vi med en meditativ meditation som får dig ner i varv som sen övergår till en mjuk harmonisk massage på rygg, nacke och fötter med eteriska oljor, även ansiktsmassage kan ges om så önskas till. Vilka oljor som används beror på vad just din kropp och ditt sinne behöver för stunden.

Dessa oljor masseras ut för att frigöra energin i nervsystemet och för att öka cirkulationen i kroppen. Då frigörs stadgade energier och blockeringar, samt även toxiner och gifter frigörs och avlägsnas ifrån kroppen. Eteriska oljorna är mycket vårdande, antiinflammatoriska och antibakteriella och de har en djupgående och balanserande inverkan på både kropp och sinne, vilket gör att effekterna ofta stannar kvar långt efter det att massagen är slut.

 Meditationsdelen är en del över hela behandlingstiden, efter massagen får du vända dig om och vi över går till healingen.

 I healingen frigörs toxiner, gifter, stadgade energier och blockeringar som sitter på ett annan nivå i kroppen som satt mönster och begränsningar i vårt medvetna och omedvetna, sånt som hindrar oss att se eller röra oss framåt samt att utvecklas och förändras. I behandlingen åstadkommer man även känslomässig läkning. Healingen ger rening, balans och aktivering i energisystemet och ökar energiflödet.

 Du höjs till en ny nivå vilket hjälper dig att hitta tillbaka till glädjen, kärleken och harmonin i livet. Du är värd allt det bästa, så unna dig att njuta och att stärka din kropp, din själ och hela ditt energiväsen!