Livsenergi Guidning & Vägledning

Söker du en mer andlig och spirituell vägledning för att finna svar på frågor och funderingar du har inom dig, kanske du vacklar kring en fråga eller en händelse som du behöver svar på för att komma vidare eller för att läka? Har du drömmar och mål du vill uppnå i ditt liv och behöver vägledning för att komma framåt eller att du känner att du kört fast och behöver frigöra den blockeringen för att komma vidare framåt mot din dröm? Söker du kontakt ifrån en eller flera nära och kära på andra sidan av någon anledning? Känner du dig vilsen i livet och behöver en guidning framåt.

 Oavsett vad du behöver guidning och vägledning inom så finns jag här för dig som en varm hand som håller dig på din resa genom livet. Jag lyssnar på vad du har att säga och berätta samt frågor du vill lyfta uppåt till andevärlden/universum. Genom min neutrala kanal till andevärlden/universums guider, andar och änglar, samt kanalen för dina nära och kära på andra sidan lyssnar jag inåt för vad dem vill säga, guida och vägleda dig, så att du finner de svar du behöver för att röra dig framåt i livet eller för att läka sår och sorg kanske (även andra känslor), samt för att ge ett ömt ord och budskap på vägen.

 Förutom genom min neutrala kanal uppåt till andevärlden/universum använder jag också ibland tarotkort, orakelkort, pendel och målning till hjälp för att finna svar och guidning åt dig.