Livsenergibalansering med Reiki & Kristaller

Upplever du dig trött, utbränd, stressat och att du har minimal med energi? Eller känner du att du behöver få landa en stund och bli mer jordad, grundad och balanserad. Ladda ny energi

 Vi lever i ett samhälle fyllt av krav och stress och vi tappar då lätt oss själva, inre friden, glädjen och kärleken. Vi går alla igenom med och motgångar. Motgångar som kan orsaka obalans och blockeringar.

 Livsenergibalansering med Reikin och kristaller löser man upp dessa blockeringar, läker och fyller på med ny livskraft. Hjälper dig att frigöra onödiga tankar och stress samt är lugnande och stressreducerande. Stenar och kristaller är från naturen, de är uppkopplade med energi och kraft. Denna kraft löser upp och fyller på där det behövs.

 Detta är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet genom att stimulera den naturliga läkningsförmågan. En österländsk energimedicin som bidrar till djup avslappning, stressreducerande, lindring och självläkning på alla nivåer: psykiskt, fysiskt, emotionellt och andligt.

 Denna session går ut på att lugna dina sinnen och stärka din kropp på alla nivåer. Fokuset ligger på att rena och balansera ditt energifält och energikropp, samt se till att du blir mer grundad och jordad

Du får för en stund landa i ditt gudomliga jag och stärka upp dig igen. Släppa alla vardagsbekymmer och stress. Att bara få lov att vara du och landa i dig själv igen.

 Sessionen börjar med ett samtal där du berättar hur du mår och om du har någon särskild avsikt med denna session.

 Sedan får du lägga dig på rygg på bänken. Slut ögonen och bara slappna av, försök att inte tänka på något utan fokusera inåt. Jag jobbar övervägande tyst och om jag känner något speciellt eller får till mig några budskap skriver jag ner det och förmedlar efter behandlingen. I denna tjänst används de kristaller som anpassas efter just dina egna behov för att just ska få den återhämning och läkning du behöver, upplevs som ett kristallbad. Sessionen avslutas med samtal igen för att binda samman av upplevelsen.

 Hur man upplever behandlingen är väldigt individuellt och kan även skilja från gång till gång.

 Denna tjänst behöver upprepas några gånger i följd för att få den bästa effekten och läkningen.