IR - Kristallhealing

Upplev en varm rogivande meditativ stund där du bara får lov att landa samt ladda dina batterier och få återhämning. Detta är en holistisk helande metod där även reiki ingår. 

Vad är ”IR-Kristallhealing”? Du ligger varmt och skönt på en IR-madrass med stilla musik spelandes i bakgrunden. Jag leder in dig i en meditativ meditation som är lugnande och jordande, samt frigörande av stress och tankar. Sen kommer du bara få lov att vara en stund och under tiden ger jag dig en intuitiv reiki till ditt sinne, kropp och själ. Använder även kristaller som är lugnande och helande. Därefter leder jag dig ur meditationen när de är dags att vakna. Du får vatten och vi sitter ner en liten stund innan vi skiljs åt. 

IR-Kristallhealing är särskilt bra för dig som känner sig utbränd, stressad, deprimerad och för dig som har värk i kroppen. Denna tjänst kan lindra dessa ting då IR-Kristallhealing påverkar och arbetar inom alla områden: fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt. 

IR står för ”infraröd värme”, och madrassen värms upp till 40-55 grader. I madrassen finns ametist- och jadestenar och tillsammans med värmeslingorna arbetar de på djupet i dina muskler för att du ska få optimal avslappning. 

Ametist har flera fördelar. Bland annat: - Positiv inverkan på lymfsystemet - Minskar svullnad i kroppen - Ökar blodcirkulationen - Lindrar huvudvärk - Frigör stress som lagrats i kroppen 

Jade: - Främjar djup avslappning - Hjälper kroppens reningssystem - Minskar stress och spänningar 

Denna varma ametistbädd som ökar ditt välbefinnande betydligt mer och som innehåller infrarött ljus. Den långsamma frisättningen av värme från stenarna stimulerar och får både sinne och kropp att slappa av. Varm stenterapi med infraröd värmemadrass mjukar upp spända muskler, lindrar smärta, och ger en avslappnande känsla samt ökar välbefinnandet. Avslappningen sprider sig genom vävnaderna, och reducerar stress. De säges också att ir värmemadras hjälper kroppen att detoxa, den förbättrar blod- och lymfcirkulationen som i sin tur skapar positiva effekter för hjärta och kärl. Den har även positiv effekt för hormonerna och humöret. En avstressad kropp och sinne kommer in i ett välbefinnande tillstånd, vilket skapar känsla av till frids, lycka och glädje