Hot Stone Massage

Upplev en rogivande och harmonisk massage med eteriska oljor och varma naturstenar som ökar ditt välbefinnande för att finna inre ro och frid för en stund. 

Hot-Stone Massage med eteriska oljor är en väldigt behaglig massagemetod som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande och passar alla som tycker om värme. 

 En Hot-Stone massage med varma stenar och de eteriska oljorna är en mjuk och varm upplevelse som passar dig om du upplever vanlig massage som lite ”hårdhänt”. Du ligger skönt och behagligt medan terapeuten arbetar med eteriska oljorna och med stenarna för att göra din kropp mjuk och avslappnad. Massagen utförd på rygg och nacke. 

 Massagen, värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. 

 Den har en lugnande och stressreduserande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Behandlingen hjälper till att rensa ut slaggprodukter och lämpar sig bra för Dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta Dig.