Holistisk Spa-session

Unna dig lite lyx och avslappning i vardagen. Denna tjänst är en kombination mellan rygg och fotmassage och med enklare ansiktsbehandling och ansiktsmassage samt avslutas med en balanserande kristallhealing. En tjänst som sätter en guldkant i vardagen.

 Tjänsten börjar med en harmonisk mjuk aromamassage med varma, generösa, lyhörda händer som mjukar upp dina muskler i rygg, nacke och fötter, jobbar efter tryck dina muskler svarar på och ger dig en känsla av välbefinnande. Sen övergår tjänsten till en enklare ansiktsbehandling och ansiktsmassage. Ansiktsbehandlingen innebär en djuprengöring av din hy, med bl.a. skrubb, ansiktsmask och ansiktslotion. Tjänsten kommer avslutas med en kristallhealing för att frigöra energiblockering och öppna upp flödet i ditt energifält. En harmonisk avslut i helande ljusbad

Holistisk Ansiktsbehandling & Ansiktsmassage

En avkopplande stund för sinne och kropp. I denna tjänst är ditt ansikte i fokus. Börjar med en avkopplande skalp och ansiktsmassage som sen över går till en ansiktsbehandling som rengör din hy på djupet med MyHavtorn och Young Living produkter. Dessa produkter rengör på djupet och får upp en härlig lyser i ansiktet samtidigt som de bringar mycket näring till din hy. 

I ansiktsbehandlingen är de rengöring, skrubb, mask och lotionen.

Holistisk Helande Ansiktsbehandling & Ansiktsmassage

Magisk upplevelse för dig som söker extra avkoppling i vardagen för sinne och kropp.

Denna tjänst börjar med en meditativ meditation som ska hjälpa dig att varva ner och släppa tankar, samt slappna av i kroppen. Öppna upp ditt energifält så att du kan ta emot den balanserande healing som ingår.

 Börjar sedan med en lättare skalp- & ansiktsmassage med kristaller, som sen övergår till en lättare ansiktsbehandling med produkter som ger din hy både lyster, åter fuktning och näring med MyHavtorn och Young Livings ansiktsprodukter.

 Tjänsten kommer att avslutas med kristallhealing och healing som balanserar din energikropp. Frigör blockeringar, negativ energi och tung energi, för istället ner ljus och positiv energi.

Denna healing kan ev. lindra värk, smärta, oro och rädsla, healingen skapar en läkningsprocess på alla plan.