Livsenergi Muskelavspännings Massage

Avslappning ~Återhämning ~ Energigivande ~ Muskelavspänning

Vad sägs om Massage som medicin? Det är nog ett recept vi alla skulle vilja ha!


Livsenergi Muskelavspännpings massage är väldigt individuell för varje person med hänsyn till personens personliga behov och förväntningar, samt vad den önskar att få hjälp med och grunden till bokade tjänsten. Massagen är inkännande och harmonisk, känner in vad du behöver för stunden.

 Livsenergi Muskelavspännings massage med aroma oljor är en massage för dig som söker frigörande muskelspänning och som söker en lugn avslappande stund. Att bara för en stund stressa av i en lugn och rofylldmiljö för att ladda om energierna och bli omhändertagen.

 Genom knådningar, glidningar, tryck och stretch i kombination med eteriska oljor som löser upp spänningar och mjukar upp musklerna i kroppen samt ger en behaglig och skön avslappning för ditt sinne. Perfekt om du känner dig stressad, öm i kroppen och vill slappna av. Genom erfarenhet, lyhördhet och intuition så anpassas massagen efter personen behov och skräddarsys just efter av personen är i behov utifrån både kropp och sinne. 

Varma, generösa, lyhörda händer som mjukar upp dina muskler, jobbar efter tryck dina muskler svarar på och ger dig en känsla av välbefinnande. Massagens tryck anpassas efter din kroppsbehov och gensvar. Vilka oljor som används beror på vad just din kropp och ditt sinne behöver för stunden.

Massageteknikerna som används härstammar ifrån svensk klassisk massage och regndroppsmassage.

30min – Rygg & Nacke, men du kan välja att bara få fotmassage eller ansiktsmassage också.

45min – Delkroppsmassage eller halvkroppsmassage. Halvkropp rygg och nacke och delkropp menas med att du kan välja förutom rygg och nacke att även få fötter eller ansikte masserade, eller hela baksidan med ben och fötter.

60min – Delkroppsmassage, Rygg, nacke, baksida ben och fötter, även ansikte kan lägga till.