Chakrabalansering - Helande Ljustimme

Chakrabalansering ~ Kristallhealing ~ Återhämning

Upplever du dig trött, utbränd, stressat och att du har minimal med energi? 

 Chakrabalansering - Healnde ljustimme går ut på att rena och balansera ditt chakrasystem och din aura. 

 En healingmetod som är lugn och harmonisk men energirik. Healing är i grund och botten energiarbete. Det jag gör är att jag kanaliserar energi och arbetar med personens energier och energiblockeringar, både i kroppen och i auran. Den balanserar ditt energisystem, renar och rensar bort blockeringar samt tungenergi. Frisätter cirkulationen så att den fritt kan flöda. 

 Sessionen börjar med ett samtal där du berättar hur du mår och om du har någon särskild avsikt med denna session. 

 Sedan får du lägga dig på rygg på bänken. Slut ögonen och bara slappna av, försök att inte tänka på något utan fokusera inåt. Jag jobbar övervägande tyst och om jag känner något speciellt eller får till mig några budskap skriver jag ner det och förmedlar efter behandlingen. Jag börjar med att lägga mina händer på dina axlar för att balansera dina energier. Eftersom jag arbetar mycket i energifältet jobbar jag mycket med händerna utanför/ovanför kroppen. Jag (som många andra med mig) jobbar även med viss "beröring" där jag känner att det behövs extra energi/hjälp. 

 I denna healing används de kristaller som anpassas efter just dina egna behov för att just ska få den återhämning och läkning du behöver, upplevs som ett kristallbad. Naturliga energin och kristallernas energi balanserar både ditt sinne, kropp och själ. Hur man upplever behandlingen är väldigt individuellt och kan även skilja från gång till gång. Du kan uppleva värme, kyla, stickningar/krypningar och/eller olika känsloförnimmelser så som glädje, ledsamhet, det kan också hända att du ser bilder och/eller hör något, men det är inget konstigt eller något du ska oroa dig över... Det kan också hända att du inte känner något under själva behandlingen eller upplever något annat än "bara" avslappning.