Avspänningsmassage

Avslappning ~Återhämning ~ Energigivande ~ Muskelavspänning

Vad sägs om Massage som medicin? Det är nog ett recept vi alla skulle vilja ha!

En välgörande massage för sinne, kropp och själ. Det är min mest populära tjänst som är stärkande på djupet och ger skön avslappning. Frigör muskel- och mentala spänningar. Regelbunden massage motverkar trötthet och spänningar. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugn, mjukare, mer rörlig och får bättre cirkulation i kroppen. Man känner sig mer avstressad framför allt och man känner en energihöjande effekt. 

Låt sinnena och kroppen vila samtidigt som din kropp får välbehövlig omvårdnad och omtanke. Massagen främjar din hälsa och ökar ditt välbefinnande på flera sätt. Den ger starkare och smidigare kropp och ger dig ökad sinnesro. 

Massagen är väldigt individuell för varje person med hänsyn till personens personliga behov och förväntningar, samt vad den önskar att få hjälp med och grunden till bokade tjänsten. Massagen är inkännande och harmonisk, känner in vad du behöver för stunden.

Genom knådningar, glidningar, tryck och stretch i kombination med eteriska oljor som löser upp spänningar och mjukar upp musklerna i kroppen samt ger en behaglig och skön avslappning för ditt sinne. Perfekt om du känner dig stressad, öm i kroppen och vill slappna av. Genom erfarenhet, lyhördhet och intuition så anpassas massagen efter personen behov och skräddarsys just efter av personen är i behov utifrån både kropp och sinne. 

Genom erfarenhet, lyhördhet och intuition så anpassas massagen efter personen behov och skräddarsys just efter av personen är i behov utifrån både kropp och sinne. Varma, generösa, lyhörda händer som mjukar upp dina muskler, jobbar efter tryck dina muskler svarar på och ger dig en känsla av välbefinnande. Samt att tekniken NSDR – Non Sleep Deep Rest, ingår vilken innebär att man saknar ner hjärnvågorna för att gå in i vila och avslappnat tillstånd. Då frigörs mycket undermedvetna spänningar. 


30min – Rygg & Nacke, men du kan välja att bara få fotmassage eller ansiktsmassage också.

50min – Delkroppsmassage eller halvkroppsmassage. Halvkropp rygg och nacke och delkropp menas med att du kan välja förutom rygg och nacke att även få fötter eller ansikte masserade, eller hela baksidan med ben och fötter.

70 min – Delkroppsmassage/Helkropp

90min- Helkroppsmassage inkl. Healing - Sätt en guldkant i tillvaron och boka denna ljuvliga session med helkroppsmassage med meditativ healing som får både kropp, sinne och själ att få landa en stund och få återhämning med ny energi.