Återhämtningsmassage 

– Stress Away inkl. healing

Meditativ massage & healing

Upplev en harmonisk magisk behandling som frigör både din inre och yttre stress för en stund. Att återfå balansen och energin i sinne och kropp igen. Sinne och kropp för en stunds återhämning. I denna tjänst kombineras mjuk massage med meditativ meditation och healing. 

 Denna tjänst med dess kombinationer kommer hjälpa dig för en stund och en tid framåt få uppleva dig mer harmonisk och lugn som samtidigt är energigivande. Känslan av mer klarhet, lugn och energirik infinner sig i livet, särskilt om man väljer att gå regelbundet. 

 Behandlingen börjar med en meditativ meditation som får dig ner i varv som sen övergår till en mjuk harmonisk massage på rygg och nacke med särskilt utvalda eteriska oljor som är ämnade för att frigöra olika sorters stress. Dessa oljor masseras ut för att frigöra energin i nervsystemet och för att öka cirkulationen i kroppen. Då frigörs stadgade energier och blockeringar, samt även toxiner och gifter frigörs och avlägsnas ifrån kroppen. Meditationsdelen är en del över hela behandlingstiden, efter massagen får du vända dig om och vi över går till healingen. 

 I healingen frigörs toxiner, gifter, stadgade energier och blockeringar som sitter på ett annan nivå i kroppen som satt mönster och begränsningar i vårt medvetna och omedvetna, sånt som hindrar oss att se eller röra oss framåt samt att utvecklas och förändras. I behandlingen åstadkommer man även känslomässig läkning. Healingen ger rening, balans och aktivering i energisystemet och ökar energiflödet. 

 Frigöringen av stress kommer bl.a. ifrån dofterna av dem utvalda etiska oljorna kommer in i hjärnans känslocenter samt av genom huden som suger in oljorna som appliceras på kroppen och förs in i kroppen och upp till hjärnan, kan effekten bli att du upplever en känslomässig balans och glädje, samt ett lugn. Kroppens egen självläkande förmåga stimuleras och du fylls på med ny och stärkande livsenergi!