Ansiktsmassage med Kristallhealing

Få en stundsavkoppling och frigör dig ifrån dina tankar. Upplev en magisk ansiktsmassage utöver de vanliga, massage i kombination med kristaller och healing. Unna dig en ljuvlig stund med total återhämtning i kristallernas balanserande värld.

Massagen utförs på ansiktet, nacke och hårbotten. 

Varje tillfälle är unik, och kristallerna väljs beroende på vad du behöver den dagen.

Börjar med en rogivande meditativ meditation. Ansiktsmassage löser upp muskelspänningar, ökar blodcirkulationen, minska svullnader och ge avslappning. När vi får massage sänks vår puls och vårt blodtryck. Även hormonet oxytocin utsöndras i vår kropp. Alla dessa saker ökar vårt välbefinnande.

I ansiktsmassagen kombineras även healing in och med magiska kristaller. Den naturliga healingenergin hjälper till att frigöra tankar och energier som tar kraften ur dig. Sänder i positivt ljus energi. Detta hjälper bl.a. mot spänningshuvudvärk, trötthet och depression. Behandlingen ger dig den återhämning och läkning du behöver för att återfå nytt liv i din livsenergi.

Sedan får du njuta av kristallernas helande och avstressande effekt i mot slutet.

Vika kristaller som används är olika för varje session. Kristaller väljs ut efter behov jag upplever att du behöver för stunden.