Änglamassage & Änglamassage med vägledning

Änglamassage – Rygg & Nacke

Frigör dina ryggspänningar med en mjuk och harmonisk massage med eteriska oljor som får dig att varva ner lite extra men ändå få fart på cirkulationen. Massagen är smärtlindrande för ömma och stela muskler i ryggen och nacken.

 Ingår även en stunds änglahealing som går ner lite djupare och frigör blockeringar och sänder in läkning och återhämning. Ibland är de våra energiblockeringar som orsakar smärtan eller ömheten som vi ibland upplever, och de kan behövas hjälp med att frigöras.

Änglamassage inkl. healing med änglabudskap

Detta är en ljuvlig session med änglarnas energi och magi där budskap från änglarna kombineras med massage och healing.

 Sessionen börjar med ett samtal för att se hur du mår och om de finns en avsikt eller önskan som du vill att vi ska ta upp och titta på för att sen kunna frigöra detta under sessionen. Samt att du får budskap och vägledning ifrån änglarna under samtalet. Ut efter detta utformar sig också massagen och healingen.

 Massagen hjälper till att öka energiflödet i kroppen och startar i gång nervsystemet i mer balans. Frigör muskelspänningar som känns ömma. Massagen är smärtlindrande och stressbefriande.

 Upplev sen en harmonisk och magisk änglahealing och charkabalansering som ingår i denna tjänst. Du kommer då få vända dig om så att du ligger på rygg. Denna änglahealing är en teknik som är så rengöring av icke balanserande energier i den fysiska, känslomässiga, mentala nivån, i tidigare liv och i den genetiska koden. Samt från våra förfäders negativa programmering och blockeringar i många olika dimensioner. Man kapar karmaband som man längre inte behöver ha med sig och för att kunna gå framåt i sin förändring i livet till mer välmående och lyckligt liv. Änglahealingen detoxar även hela systemet på alla nivåer. Renar varje chakra, balanser och ger dig den energi som du behöver ha för att uppleva mer harmonisk och balanserad vardag och i dig själv.

 Avslutas med en lugn stund i att bara få lov att vara i energierna.