Änglahäxans Magiska Healingmassage

Änglahäxans magiska healingmassage är en unik, mjuk och harmonisk upplevelse som frigör stress, tankar, blockeringar och lindrar smärta och ömhet i kroppen. Den hjälper dig att bli mer jordad, grundad och centrerad. Den släpper på spänningar som kan sitta djupt ner i det undermedvetna. 

I denna tjänst arbetar man inom alla områden: fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt för att uppnå den bästa helande processen och effekten för läkande och för att uppnå ditt bästa välbefinnande. 

 Denna magiska healingmassage skräddarsys efter din intention och avsikt för denna session. De kan vara allt ifrån att du vill uppnå ett inre lugn och balansring, till att frigöra stress, mentala och känslomässiga energier, till att frigöra något som tynger dig. Kanske att du har värk i kroppen som behöver avspänning. 

 Denna tjänst får du 2 i 1. Lugnande massage som frigör fysiska spänningar och healing som frigör blockerade energier som ligger i energisystemet i den undermedvetna och medvetna kroppen. 

 I sessionen kan de även ingå ibland en kortare andliga mediala vägledningar för att skapa en läkning på alla plan för att uppnå ett välbefinnande. 

 Änglahäxans Magiska Healingmassage är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet genom att stimulera den naturliga läkningsförmågan. Sessionen ger djup avslappning, stressreduserande, lindring och självläkning på alla nivåer: psykiskt, fysiskt, emotionellt och andligt. Änglahäxans helande energi renar och balanserar både oss i nu tid, tidigare liv, den genetiska koden samt frigör negativ programmering från våra förfäder och förmödrar samt blockeringar i många olika dimensioner. 

Änglahäxans helande energi överskrider tid och rum och hjälper till att avsluta negativa spår av det förflutna på cellulär nivå. Sessionen kommer avslutas med ett samtal för att sammanfatta sessionen och din upplevelse. 

 Tidigare klienter har upplevt denna session helt magisk och underbar. De är förvånade hur djupt den går och hur lugn man blir efteråt. De rekommenderas att man går varannan månad för att upprätthålla läkande process och den harmoniska balansen. 

 Sessionen anpassas för varje individ och varje session är unik. Den skräddarsys för varje tillfälle för bästa helande. 

 ----------------------------------------- 

 De som är bra att känna till är att kroppen har en förbluffande förmåga att minnas. Den bevarar faktiskt spår av alla våra trauman (fall, repetitiva rörelser, felaktig belastning, emotionella chocker, utmattning, stress) i form av energetiska spänningar, blockeringar och obalans. Till en början kompenserar och anpassar sig organismen, men så småningom multipliceras störningarna. Till slut rubbas olika system och funktioner i kroppen. De i sin tur kan skapa värk, stress, vikt rubbning, hormonbalans, sömnsvårigheter, inflammationer, depression och ångest osv. Så utöver vårdens hjälp kan man behöva ta hjälp av alternativmedicin för att skapa en helhetsläkning, alternativmedicin är ett komplement till vården.