Änglahäxans Jordandemassage

Änglahäxans jordandemassage är en magisk helande stund där du verkligen får gå ner i djup i dig själv och frisläppa på stadgade energier, blockeringar, samt att du får chansen att landa en liten stund i dig själv. 

 Sessionen börjar med att du får lägga dig på en varm massagebänk där du sedan blir inbäddad och leds in i en meditativ avslappning, vilket hjälper till att sakta ner hjärnvågorna och frigöra stress samt tankar. Sen fortsätter sessionen med massagedelen på dina fötter och sen vidare upp på rygg och nacke. I massagen används eteriska oljor som anpassas efter dig. Massagen är inkännande, mjuk och harmonisk. Sen får du vända på dig och sessionen försätter med ansiktsmassage om man vill och sen avslutas med en jordande healing och en chakrabalansering. 

 Denna session hjälper dig att verkligen landa. Man åstadkommer även känslomässig läkning på den mentala och själsliga kroppen. Healingmassagen ger rening, balans och aktivering i energisystemet och ökar energiflödet. Den är djupt helande och meditativ som balanserar kroppens energisystem och höjer frekvensen i kroppen och i auran (ditt energifält/chakrasystem). 

 I healingmassagen används eteriska oljor. Dessa oljor masseras ut för att frigöra energin i nervsystemet och för att öka cirkulationen i kroppen. Då frigörs stadgade energier och blockeringar, samt även toxiner och gifter frigörs och avlägsnas ifrån kroppen. Eteriska oljorna är mycket vårdande, antiinflammatoriska och antibakteriella och de har en djupgående och balanserande inverkan på både kropp och sinne, vilket gör att effekterna ofta stannar kvar långt efter det att massagen är slut. 

 Denna tjänst passar de allra flesta, extra bra för de som känner sig stressad, är smärtkänslig, känner sig ur fas, dåligt med energi eller om man bara vill unna sig en djupavslappande skön läkande stund av återhämtning.