Andlig & Holistisk Vägledning

Denna session är för dig som vill komma på helande samtal och få en medial vägledning framåt i livet. Andlig och holistisk coaching berör alla områden om sig själv och sin hälsa och välmående. Samtalens innehåll är upp till dig och vad ditt hjärta vill lätta på till varje session. 

 Många gånger i livet kan vi uppleva sig vilsen eller att man kört fast i ett spår, man upplever sig ur fas inom olika områden. Tex, vem är jag och vad vill jag med mitt liv. Att gnistan för livet känns svagt, livet rullar på i ekorrhjul och de är inte de du vill. De kan även vara något som har hänt som man behöver ett annat perspektiv på. 

 Vi alla behöver mellan varven få prata av sig om olika saker som händer i livet utan att bli dömd av någon och få en annan synvinkel för olika ting och områden - För att uppnå en emotionell frihet, släppa och gå vidare, lika så för att ändra våra mönster och tankar.

För att uppnå en emotionell frihet, släppa och gå vidare, lika så för att ändra våra mönster och tankar. För att uppnå en emotionell frihet, släppa, förändra och/eller gå vidare så är de skönt att få lätta på sitt hjärta och sinne för en stund. Jag finns här för att lyssna och hjälpa dig till ett bättre mående. 

 Att för en stund få bli hörd och att någon lyssnar på en samt någon som hjälper en med att frigöra blockeringar och negativ energi är läkande och befriande. 

 Jag som healer och medial andlig coach kombinerar mina olika kunskaper och verktyg för att hjälpa dig på bästa sätt för att du ska må bra och få upplöst dina blockeringar samt få flöde i ditt liv igen. Jag lyfter de jag hör ifrån dig och lyfter dem tankar hos dig som lyser mest som väcker ditt intresse som du inte märkt själv. Att få nycklar till att ta sig vidare. Samt tillsammans finna nycklar och svar som du behöver på din väg framåt. Ingen session är den andra lik. Hinns de med och om du vill så avslutar vi sessionen med en helande meditationsstund eller en healing som ev behövs för att frigöra energier som blockerar samt att få lov att landa efter samtalet. 

 De rekommenderas att man går på några samtal för att uppnå den bästa hjälpen.