Andlig Vägledning med Tarotkort - Medial Vägledning

Allmän läggning - Lösa upp lite funderingar på nuet och framåt.

Andlig vägledning med tarotkort är ett kraftfullt verktyg när du behöver hjälp att bena ut olika delar av ditt liv.

De flesta av oss är nyfikna på vad som komma skall och det är ofta frestande. Men i denna vägledning har jag valt att arbeta med och lysa upp vad som pågår just nu i ditt liv. 

Du väljer om de ska vara en allmän läggning med korten eller om du själv vill lyfta ett par frågor som du söker svar på och behöver lite vägledning framåt. De kan handla om att du kanske har kört fast i din tillvaro och behöver ny inspiration för att komma vidare i livet? Du upplever att något hindra dig för att röra dig framåt men att du själv inte ser vad. Du kanske står inför ett val och vill se dina möjligheter och förutsättningar. De kan handla allt ifrån hälsan, ekonomi, arbete, relation, kärlek eller allmän kring något. 

Kan inte göra läggning för att se vad en 3e part, sjukdom, döden eller om/när man blir gravid. Gäller de att starta familj och försöka få barn så kanske man kan lyfta frågan mer vad hindrar mig/oss, vad behöver jag jobba med? men de är aldrig en garanti. De är alltid skönt att få någon vägledning mellan varven, än att bara gå blind och grubbla. Allra oftast finner man lite svar via korten och vägledning framåt.